sobota 26. dubna 2014

Knižní veletrh SVĚT KNIHY

Praha, 24. dubna 2014 – Přesně za tři týdny bude zahájen již 20. ročník mezinárodního knižního veletrhu na pražském výstavišti Svět knihy. Nakladatelství Fragment si pro návštěvníky připravilo nejen řadu zajímavých novinek, lákavé slevové akce, dárky k nákupu navíc, ale především setkání s oblíbenými osobnostmi. Chybět rozhodně nebude dobře známá autorská dvojice Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř, kreslíř a karikaturista Pavel Kantorek, nebo např. oblíbená autorka knih pro čtenářky Kateřina Petrusová.


Jako každý rok čeká na návštěvníky knižního veletrhu Svět knihy řada zajímavých akcí a setkání. Ačkoliv do zahájení zbývající ještě tři týdny, již nyní se mohou milovníci dobrého čtení těšit na přehlídku knižních novinek a celou řadu zajímavých setkání.

Páteční program otevře již tradiční předávání Výročních autorských cen nakladatelství pro nejúspěšnější novinku a dlouhodobý přínos. Oblíbená autorská dvojice Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř bude podepisovat mimo jiné úspěšnou podzimní novinku plnou písniček, operek a veselých textů Dětem. Ruda z Ostravy k podpisu rád připojí také originální věnování do své knižní „dvojky“ Selebryta !!!. Na závěr pátečního dne se seznámíme s vítěznými povídkami literární soutěže Hledá se autor bestselleru. V sobotu se na besedách dozvíme, co nového chystá Kateřina Petrusová aMichaela Burdová. Program Nakladatelství Fragment uzavře autogramiáda známého kreslíře a humoristy Pavla Kantorka.

Mimo doprovodný program proběhne v rámci veletrhu také ojedinělý experiment autora Podivuhodných povídek z Atlantidy Zdeňka Dvořáka, který chce dát čtenářům příležitost stát se nezávislým kritikem a dle vlastního uvážení ohodnotit jeho knihu.



-Kdybych jen bydlela trochu blíž, abych se taky mohla zúčastnit...
Setkání s českými spisovateli si jen nerada nechávám ujít, ale třeba vy budete mít větší štěstí.

Žádné komentáře:

Okomentovat