sobota 6. dubna 2013

Pokrevní pouta - Zlatá lilie: Richelle Mead

Na začátku jede Sydney zpět k alchymistům aby rozhodla o Keithově osudu. Nakonec je poslán zpět do nápravných center (které by nikdo nechtěl zažít).
Sydney se s upíry skamarádí víc než by měla a ze všech sil se to snaží ukrýt před ostatními alchymisty. Ale ti ji odpustili všechny dřívější přestupky a považují ji za jednu z nejlepších alchymistek. Ale ona sama pochybuje - někteří upíři ji jsou sympatičtější než jiní alchymisté, už to pro ni nejsou jen stvůry Jejich starší upíří přítel, který bydlel v Palm Springs už dříve pořád vypráví o lovcích upírů, kteří mu zabili příbuznou. Nikdo tomu nechce věřit, ale když je Soňa unesena, nikdo už nepochybuje. Všichni se vypravují na záchrannou akci,naštěstí všichni vyváznou. Ale Sydney má ještě jeden problém, věc, ve které se ani ona sama nevyzná, dokonce ani nechápe jak je to možné. ALE NIKDO NEMŮŽE POROUČET VLASTNÍMU SRDCI.





Hodnocení podle mě:
Stejně jako u prvního dílu, nedá vám na chvilku oddychnout. Pořád je plná napětí a příjemných překvapení. Nerozhodnost v tomto díle hraje velkou roli, ale také odhodlanost. Musím ale říct, že první díl mě bavil více, avšak ani tento nebyl k zahození.

Žádné komentáře:

Okomentovat