středa 20. ledna 2016

Slow Play - Monica Murphy

Anotace:
Alexandria měla kdysi vše, na co si ukázala… ne, že by jí to ale jakkoli dalo lásku její prominentních rodičů. Jenže ti jsou teď na dlouho v chládku a Alex netouží po ničem jiném než po normálním životě.
To by ale nesměla padnout do oka největšímu záletníkovi široko daleko, který rozhodně dostane každou, která ho zaujme. Ovšem Alex mu hned pěkně od plic řekne, co si o takových, jako je on, vlastně myslí a že s ním nechce mít nic společného. Tím ho jen ještě víc naláká.
Najednou se ale Tristan začíná chovat jinak, než je jeho okolí zvyklé. Je možné, aby se nenapravitelný holkař najednou napravit přece jen chtěl? A jak moc dlouho se nechá Alex přesvědčovat, když ji to k němu nepředstavitelně táhne?
Název: Slow Play
Autor: Monica Murphy
Série: The Rules
Díl: 3.
Počet stran: 312
Rok vydání: 13.10. 2015


Tohle si zaslouží plné hodnocení, protože podle mě překonal předchozí díly série. Tihle dva byli prostě tak roztomilí, že to ani není možné. Rozhodně jsem si je jako pár oblíbila nejvíc, i když Jade zase mezi holkami zvedla laťku vysoko a nejsem si úplně jistá, jestli by ji Alex sama o sobě bez Tristana překonala. 
Určitě si někdy v budoucnu přečtu další knihy téhle autorky, protože mi její styl psaní naprosto vyhovuje a příběhy mě baví.
Hodnocení: 5/5

Žádné komentáře:

Okomentovat