sobota 6. dubna 2013

Hostitel: Stephenie Meyerová

Poutnice se probouzí do svého sedmého života, ale s novými smysly a možnostmi přichází také vnitřní odpor a až příliš silné vzpomínky. "Jsme mimozemšťani, říkáme si duše, sami bychom dlouho nepřežili, proto obsazujeme jiné živočichy po celém vesmíru a poskytují nám svoje hostitelské tělo, abychom mohli přežít." Tyto duše ovládnou Zemi, zbývá už jen pár lidí, kteří nemají v sobě duši. A Melanie byla jedna z nich, teď je to poutnice a ta se z jejích vzpomínek snaží zjistit, kde se schovávají zbývající lidé. Nemůže se však dostat přes neviditelné zdi ve své mysli. Melanie je silná, možná silnější než ona, jak dlouho dokáže ještě odolávat.
Už nejsou k sobě tak nepřátelské jako dřív, společně se vydávají přes poušť najít ostatní lidi, když Poutnice slíbí, že neřekne nic o mapě k nim. Na konci svých sil, najdou to co hledali, ale vážně s ní lidé mají tak dobré úmysly jako teď ona s Melanií, nebo je obě v jednom těle budou chtít pohřbít zaživa.





Hodnocení podle mě:
Jestli se vám líbilo Stmívání i pokud se vám nelíbilo, tato knížka je mnohonásobně lepší. Pro dospělé i pro mladší čtenáře vám poskytne zábavu na několik dnů. Jedna z nejlepších knížek, co jsem kdy četla. Doporučuji všem a komu se nelíbí název, neodsuzujte tuhle knížku tak rychle stačí se podívat na trailer k filmu. Film má vyjít na jaře 2013. A pokud se vám nebude líbit ani trailer, stejně doporučuji si knihu přečíst. ;)



Stáhnout: ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat