pondělí 16. března 2015

Nové přírůstky (2)

Už je to více než měsíc, co jsem měla narozeniny, ale pořád jsem se ještě nepodělila o své nové knížky. Takže sem přidávám nejen nádherné dárečky, ale i další kousky, které jsem si za uplynulý měsíc únor pořídila.

Tyto tři mi byly darovány a já jsem opravdu moc ráda, že jsem si je mohla přidat do své knihovničky. Mimo to je to také můj první komiks. Doufám, že k němu brzy budu moct přidat další.
Dvě ze tří už mám přečtené, Živé mrtvé si zatím šetřím, protože jakmile je přečtu, budu se chtít okamžitě pustit do dalšího dílu, takže plánuji si první pořídit celou sérii, a pak je přečíst najednou.

A tady několik dalších, kterým jsem prostě neodolala.

Pustinu jsem sháněla záměrně, protože první díl byl opravdu výborný.


A tady je mám všechny hezky vyfocené.

2 komentáře:

  1. Reset jsem četla a moc se mi líbil. :) Krvavá cesta patří mezi mé oblíbené, je to skvělý příběh. :) Pustinu si chci brzy přečíst. :) Sérii o sestrách mám doma a těším se na ni. :) O sérii Strážkyně brány přemýšlím. :) Pěkné kousky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reset byl hodně dobrý, to s tebou souhlasím, přečetla jsem ho za jeden volný den. S Pustinou ti radím, ať tolik nespěcháš, a pořádně si užij, že je to skvělá série po prvním díle, protože pak už se ti do toho nejspíš nebude chtít. U ostatních ještě uvidím, ale taky se na ně těším. :)

      Vymazat